Loading...

Zero waste & emissievrij

100% Bio

Stel je eigen pakket samen!

Boek een tour in de fabriek

Single Origin

Notenvrij pakket

Chocolade

Marije

February 3rd, 2022

Notenvrij pakket

Sinds herfst 2021 verwerken we noten in onze fabriek. Dit gaat om amandelen, paranoten en hazelnoten. Wij zijn daarom verplicht op al onze repen ‘kan sporen van noten bevatten’ te vermelden. Dit geldt ook wanneer er geen noten aan de producten zijn toegevoegd.

Wij weten echter, dat wij vele trouwe klanten met een notenallergie hebben voor wie dit zou betekenen dat ze niet meer van onze chocola zouden kunnen genieten.

We hebben daarom aan een oplossing gewerkt. We zullen een deel van ons assortiment in een aparte ruimte, met een aparte gietlijn blijven produceren, geheel notenvrij. Dat betekent een compleet ander productieproces waar aparte machines voor worden gebruikt, waarbij wij kunnen garanderen dat deze producten volledig notenvrij zijn. Deze repen zijn verkrijgbaar via ons speciaal notenvrij pakket die je eenmalig of als abonnement hier kan bestellen. Onze Zeiltjes en Couverture zullen ook notenvrij blijven.

Heb je vragen met betrekking tot het notenvrije choco-pakket of andere opmerkingen? Laat het ons weten via info@chocolatemakers.nl

Alle artikelen

Lees ook