Smaak-Smaak-Smaak- Sluit
venster

Karamel

123123123

123123123 Stel pakket samen
Smaak - Smaak - Smaak - Ontdek uw smaak

Kerst – Bio Ho Ho Ho Congo puur 68% (10st)

Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo – Virunga National Park, waar de laatste berggorilla’s leven. De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen.

  • 100% Glutenvrij
  • Op zonne-energie geproduceerd
  • 100% Bio chocolade
  • Zero waste & plasticvrij

Op voorraad

Je hebt niet de bevoegdheid om zakelijke producten te kopen.

Beheer je account

Artikelnummer: 1109 Categorieën: , , ,
Origine Productinformatie

Het Virunga gebied ligt op het kruispunt van Uganda, Rwanda en de Democratische Republiek Congo. Het gebied wordt bedreigd door aanhoudende ontbossing ten gevolge van illegale houtkap en oprukkende kleinschalige landbouw.

Door cacao aan te planten wordt land hersteld en ontbossing tegengegaan. Hierdoor blijft het ‘Virunga National Park’ intact en het laatste leefgebied van de berggorilla’s beschermd.

In Afrika staan vooral Forastero cacaobomen, de smaak van de bonen is krachtig, je proeft een pure, ongecompliceerde chocola.

Lees verder
Ingrediënten: cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*. Ten minste 70% cacaobestanddelen. *Biologische teelt Kan melk en sporen van noten bevatten. Voedingswaarde per 100 gram:
Energie kcal 562
Energie kJ 2354
Vet 40.1
Waarvan verzadigd 23.9
Koolhydraten 34.5
Waarvan suiker 29.7
Vezels 15.4
Eiwitten 8.4
Zout 0.1
 
De reep weegt ca.8o gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.
Deze chocolade is een versproduct. De reep is 14 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren!
  • 100% Glutenvrij
  • Op zonne-energie geproduceerd
  • 100% Bio chocolade
  • Zero waste & plasticvrij