123123123
123123123 Stel pakket samen
Origine
Productinformatie
Het Virunga gebied ligt op het kruispunt van Uganda, Rwanda en de Democratische Republiek Congo. Het gebied wordt bedreigd door aanhoudende ontbossing ten gevolge van illegale houtkap en oprukkende kleinschalige landbouw.
Door cacao aan te planten wordt land hersteld en ontbossing tegengegaan. Hierdoor blijft het ‘Virunga National Park’ intact en het laatste leefgebied van de berggorilla’s beschermd.
In Afrika staan vooral Forastero cacaobomen, de smaak van de bonen is krachtig, je proeft een pure, ongecompliceerde chocola.
Lees verder
Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, melkpoeder. Ten minste 54% cacaobestanddelen.
Alle ingrediënten zijn van biologische teelt.
Couverture in plastic zak met kleine drops chocolade (totaal 2kg)Deze chocolade is een versproduct. De couverture is 12 maanden houdbaar. KOEL en DROOG bewaren!
Energie kcal | 589.5 |
Energie kJ | 2466.7 |
Vet | 43.4 |
Waarvan verzadigd | 26.3 |
Koolhydraten | 36.0 |
Waarvan suiker | 33.4 |
Vezels | 8.4 |
Eiwitten | 9.6 |
Zout | 0.3 |
- 100% Glutenvrij
- Op zonne-energie geproduceerd
- 100% Bio chocolade
- Zero waste & plasticvrij