123123123
123123123 Stel pakket samen
Smaak - Smaak - Smaak -
Ontdek uw smaak
Gorilla bar melk 37%
Melkchocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo – Virunga National Park, waar de laatste berggorilla’s leven. De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen.
- 100% Glutenvrij
- Op zonne-energie geproduceerd
- 100% Bio chocolade
- Zero waste & plasticvrij
Origine
Productinformatie
Het Virunga gebied ligt op het kruispunt van Uganda, Rwanda en de Democratische Republiek Congo. Het gebied wordt bedreigd door aanhoudende ontbossing ten gevolge van illegale houtkap en oprukkende kleinschalige landbouw.
Door cacao aan te planten wordt land hersteld en ontbossing tegengegaan. Hierdoor blijft het ‘Virunga National Park’ intact en het laatste leefgebied van de berggorilla’s beschermd.
In Afrika staan vooral Forastero cacaobomen, de smaak van de bonen is krachtig, je proeft een pure, ongecompliceerde chocola.
Lees verder
Ingrediënten: cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, melkpoeder*, emulgator* (raapzaadlecithine). Ten minste 55% cacaobestanddelen. *biologische teelt. Kan sporen van noten bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram:
De reep weegt ca.80 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.Deze chocolade is een versproduct. De reep is 14 maanden houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. KOEL en DROOG bewaren!
Energie kcal | 597 |
Energie kJ | 2500 |
Vet | 44.7 |
Waarvan verzadigd | 27.0 |
Koolhydraten | 35.6 |
Waarvan suiker | 33.1 |
Vezels | 7.8 |
Eiwitten | 9.3 |
Zout | 0.3 |
- 100% Glutenvrij
- Op zonne-energie geproduceerd
- 100% Bio chocolade
- Zero waste & plasticvrij