Loading...

Zero waste & emissievrij

100% Bio

Stel je eigen pakket samen!

Boek een tour in de fabriek

Single Origin

Nieuw: mini Gorilla’s!

zero waste, Chocolade, Chocolatemakers, Bean-to-bar, minibar

Chocolatemakers

September 12th, 2017

Ze vlogen al een tijdje in een KLM-blauw jasje over de wereld (#gorillasflyhigh), maar vanaf nu ook gewoon rechtstreeks uit onze fabriek verkrijgbaar: mini Gorilla bars!

Een stoer, biologisch minireepje van èchte chocola. Net als z’n grote broer, beschikbaar in de varianten melk 37% & puur 68%. En de wikkel van deze reepjes kan zo op de composthoop! Vindt het milieu ook lekker.

Bijzondere verpakking
De verpakking is gemaakt van volledig plantaardig materiaal (net als de binnenwikkels van onze grote repen). In samenwerking met Bio4Pack, gemaakt van cellulose papier en folie en bedrukt met bio inkt. Na 6 maanden is de wikkel volledig afgebroken, dat je het even weet. No waste dus!

Bij de koffie
De mini gorilla’s doen het erg goed bij het serveren van een kop goede koffie of thee, maar ook tijdens een zakelijke bespreking of een goed gesprek bij het koffieapparaat. Overal wel eigenlijk. En natuurlijk ook leuk om als extraatje weg te geven.

Kleine noot: ze zijn voorlopig alleen beschikbaar voor zakelijke klanten, dus nog niet thuis voor op de keukentafel..

Over de Gorilla bar
Onze ‘Gorilla bars’ zijn gemaakt van Forastero cacao uit het Virunga National park in Congo.

Waarom de ‘Gorilla bar’? Omdat de laatste berggorilla’s van de wereld in het Virunga National Park leven. Hun leefgebied wordt aangetast door de mens. Om dit tegen te gaan is cacao aangeplant aan de rand van het park. Deze biologische cacao voorziet de bewoners van inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s bedreigen door houtkap en stroperij. Met het eten van deze chocolade bescherm je de berggorilla’s en bied je de mensen een betere toekomst!

Details
De reepjes zijn verpakt in een doos van 100 stuks. Bestellen kan via onze webshop voor professionals (inloggen op je account of even een account aanmaken).

Eet smakelijk!

 

Alle artikelen

Lees ook