Onze Awajún 52% in de spotlights
Bean-to-bar, Chocolade, Chocolatemakers
Misschien heb je het al voorbij zien komen. Een aantal weken geleden hebben we onze nieuwe Awajún 52% reep geïntroduceerd! Een mooie donkere melk reep. Eentje met een veel cacao waardoor je dus nog steeds èchte chocolade proeft. De cappuccino onder de melkrepen, al zeggen we het zelf.
Perslancering
Voor het eerst in ons bestaan hebben we voor deze feestelijke lancering een aantal journalisten & bloggers uitgenodigd in onze fabriek. Voor een rondleiding èn natuurlijk een (blinde) proeverij. Waren ze in staat om onze melk reep eruit te pikken?
Hieronder een overzicht van de mooie artikelen, reviews die de aanwezigen gedeeld hebben. Met zelfs al een overheerlijk recept en een vlog! En aandacht voor ons Peru Noodfonds. Dank allemaal voor jullie komst, enthousiasme en het delen van ons verhaal!
Betty’s Kitchen Patesserie – recept Culy – chocolade proeven
En hier Enver en onze cacaobonen in de spotlight…