Loading...

Zero waste & emissievrij

100% Bio

Stel je eigen pakket samen!

Boek een tour in de fabriek

Single Origin

Jesper (13) en Julian (14) bouwen hun eigen, schone toekomst

De fabriek, Chocolatemakers

Chocolatemakers

November 30th, 2018

DE EERSTE PAAL VAN DE NIEUWE FABRIEK

Jesper en Julian, de zonen van de oprichters van Chocolatemakers, hebben met het heien van de eerste paal de start van de bouw ingeluid. De nieuwe fabriek krijgt een transparant dak van zonnepanelen en voorziet volledig in haar eigen energieverbruik. Daarmee is de chocoladefabriek van Chocolatemakers uniek in de Wereld.

lees meer over de nieuwe fabriek

Foto’s downloaden


[twocol_one]

DUURZAAMHEID

Zonnenpanelen

Het bijzondere aan deze fabriek is dat het geheel in zijn eigen energiebehoefte zal gaan voorzien door middel van een volledig transparant dak van zonnepanelen. We gebruiken zoveel mogelijk circulair bouwmateriaal. En de Tres Hombres kan direct aanleggen bij de fabriek.
Met het zeilschip en onze eigen stroomvoorziening kunnen we volledig op kracht van de natuur chocolade maken.

[/twocol_one] [twocol_one_last]

LOCATIE

Amsterdamse haven

De fabriek komt natuurlijk in Amsterdam, de grootse cacaohaven van de wereld en onze thuisbasis. In samenwerking met het Havenbedrijf Amsterdam hebben we een geschikte locatie gevonden aan de Radarweg in het Westelijk Havengebied. Een mooie locatie aan het water, achter het Seamen’s Centre.

Wil je alle ontwikkelingen van de nieuwe fabriek op de voet volgen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.[/twocol_one_last]

Alle artikelen

Lees ook