Loading...

Zero waste & emissievrij

100% Bio

Stel je eigen pakket samen!

Boek een tour in de fabriek

Single Origin

De crowdfunding voor de enige èchte chocoladefabriek is afgesloten

Chocolade, De fabriek

Chocolatemakers

March 30th, 2015

De crowdfunding voor de enige èchte chocoladefabriek is afgesloten! En met waanzinnig succes kunnen we wel zeggen. Ruim 73.102 euro is er geïnvesteerd, meer dan we hadden durven dromen. Heel gaaf om te zien dat zoveel mensen betrokken zijn en net zo enthousiast worden van het realiseren van een èchte chocoladefabriek als wij.

Wij willen graag meer lekkere, èchte chocola maken en een chocoladefabriek bouwen die je ook nog eens kan bezoeken. Een plek waar iedereen het hele chocoladeproces, van boon tot reep, kan komen zien, voelen, ruiken en ervaren.

Crowdfunding was voor ons een logische stap. “We kunnen geld lenen van grote investeerders, maar we geloven veel meer in de kracht van de community. We delen ons succes graag met alle chocoladeliefhebbers en blijven op deze manier zo onafhankelijk mogelijk”.

De plek in Amsterdam hebben we al, maar we hebben meer machines nodig. Bijvoorbeeld een grotere brander.
Ballroast (bonen brander)
Dit is een ballroast uit 1930. Deze hebben we een jaar geleden gekocht. Een fantastische machine en perfect voor de fabriek, maar we moeten ‘m nog wel aan de praat krijgen. En ook de rest van de machines die erbij horen natuurlijk.

Nu kunnen we hard aan de slag en verwelkomen we jou straks natuurlijk graag in de chocoladefabriek! Dit wordt wel 2017….

Alle artikelen

Lees ook