Loading...

Zero waste & emissievrij

100% Bio

Stel je eigen pakket samen!

Boek een tour in de fabriek

Single Origin

Onze 92% in de spotlight

Chocolade, Chocolatemakers, Bean-to-bar, Chef Specials

Chocolatemakers

April 23rd, 2018

Waarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen, een aantal weken geleden hebben we onze nieuwe Gorilla Bar 92% Extra Puur geïntroduceerd! Daar hebben we zóveel positieve reacties op gekregen!

 

Beste extra pure reep ooit geproefd – Onno Kokmeijer – Ciel Bleu

Lekker… hij heeft iets romigs met een lekker zuurtje – Janny van der Heijden

A wonderful blend of cocoa beans from Congo and palm sugar from Indonesia produces a unique taste experience! – Chocolatl

Zacht, niet bitter, echt heel erg lekker – crew van Vermeer

Wellicht jullie beste reep ooit. Hij is mooi in balans, niet bitter, met gele fruittonen, zoals perzik. – Zaans Gedaan

Zacht van smaak, niet bitter, mooie smaak, heel constant van begin tot eind – Chocriti

Hij is VERRUKKELIJK! Knap hoor. Heel verfijnd van smaak. – Chocolaterie Kolibrie

Ik vind ‘m lekker en zelfs romig van structuur en zeker niet te bitter om te eten.

 

De 92% is niet alleen extra puur, ook extra speciaal. Lees meer over onze Gorilla Bar 92% Extra Puur hier


Product informatie

De ‘Gorilla bar’ extra puur is gemaakt van Forastero cacaobonen uit het Virunga National Park, Congo. De chocolade bevat 92% cacaobestanddelen, waarvan 82% cacaomassa en 10% cacaoboter, 8% arenga bossuiker. Alle ingrediënten zijn van biologische teelt afkomstig. De reep weegt 80 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt. Deze chocolade bevat gegarandeerd geen (sporen van) pinda’s of noten.

 

Bestel hier: consument / professional

 


 

Alle artikelen

Lees ook